درباره ماخانه
بیمه هاساعات کاری
بنا به ۴ دلیل سلامتی، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید

بنا به ۴ دلیل سلامتی، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید

این نکته ثابت شده که مصرف گوشت قرمز بیش از حد اعتدال و اجتناب از دریافت کافی میوه ها و سبزیجات و سایر منابع پروتئین، برای علاقه مندان به این نوع گوشت همراه با نگرانی های عمده بهداشتی خواهد بود.


 

به گزارش آوای سلامت به نقل ازpreventionدر اینجا ۴ نگرانی بهداشتی مرتبط با مصرف بیش از حد گوشت قرمز بیشتر معرفی شده است:

 

سکته مغزی: نیتریت، نیترات و سدیم موجود در گوشت قرمز فراوری شده عامل خطر ابتلا به سکته مغزی نیز محسوب یم شود. مصرف روزانه گوشت قرمز خطر ابتلا به سکته مغزی ایسکمیک را تا ۱۳ درصد افزایش می دهد و این خطر در کسانی که هر روز گوشت قرمز فراوری شده مصرف می کنند، ۱۵ درصد است. تحقیقات دیگر هشدار می دهند افرادی که حداقل به طور روزانه ۱۰۲ گرم گوشت قرمز مصرف می ‌کنند، ۴۲ درصد بیشتر از افرادی که در طی روز کمتر از ۲۵ گرم گوشت قرمز مصرف می ‌کنند، مبتلا به بیماری‌های انسداد عروق در مغز می‌ شوند.

دیابت: محققان دانشگاه هاروارد به این نتیجه رسیدند افرادی که روزانه ۱۰۰ گرم گوشت قرمز مصرف می ‌کنند، ۱۹ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار می‌ گیرند. از این گذشته محققان مشاهده کردند که متاسفانه مصرف روزانه فقط ۵۰ گرم از محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به این بیماری را تا ۵۱ درصد افزایش می‌ دهد. خوشبختانه جایگزین کردن منابع پروتئینی سالم ‌تر بجای مصرف گوشت خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش خواهد داد.

سرطان روده بزرگ: ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و سرطان روده بزرگ زمانی محتمل تر می شود که این گوشت ها به صورت فراوری شده استفاده شوند. فراورده هایی از قبیل بیکن، سوسیس و ... حاوی مقادیر بسیار بالای نیترات، نیتریت و سدیم هستند که به طور مستقیم با سرطان ارتباط دارند. هیچ سطح امنی برای مصرف این نوع فراورده ها وجود ندارد و تنها راه، عدم مصرف آنها به طور کامل است. تحقیقات ثابت کرده که خوردن ۵ وعده از این نوع گوشت ها در طول روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا ۱۸ درصد افزایش می دهد. با این حال شما می توانید اثرات منفی مصرف گوشت قرمز را با عادات سالم شناخته شده کاهش دهید؛ از قبیل دریافت مقادیر زیادی میوه ها و سبزیجات و اضافه کردن ادویه جات و ترشی جات همراه با آنتی اکسیدان ها به رژیم غذایی.

بیماری های قلبی: چربی های اشباع و کلسترول موجود در گوشت قرمز بدون شک خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد. سدیم و نمک موجود در این نوع گوشت ها بخصوص زمانی که فراوری شده باشند، عاملی برای افزایش خطر ابتلا به پرفشاری خون محسوب می شوند که خود عامل خطر ابتلا به بیماری قلبی است. به علاوه مطالعات جدید نشان می‌ دهد مصرف گوشت قرمز نتایج وخیم‌ تری در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در پی دارد./

 

 

 

 

 

درخواست خدمات شرایط نمونه گیری
آزمایشاتتماس با ما
نظرسنجی از مراجعین انتقاد و پیشنهاد